Bruidstaart Bestellen bij Patissier Fiorello

Jullie Speciale Gelegenheid, Onze Speciale Creatie

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij Patissier Fiorello begrijpen we dat de bruidstaart meer is dan alleen een dessert; het is een centraal onderdeel van jullie speciale dag, een symbool van jullie liefde en het begin van een nieuw hoofdstuk. Daarom bieden we je de unieke kans om je eigen bruidstaart samen te stellen, geheel naar eigen idee en smaak.

Stappenplan: Zo Bestel Je Jullie Droom Bruidstaart

 1. Inspiratie en Ideeën: Heb je een droomtaart in gedachten, gezien in een tijdschrift, online, of misschien wel in onze fotogalerij? Elke bruidstaart die we creëren is uniek en speciaal ontworpen voor elk paar. Laat je inspireren en deel je dromen met ons.

 2. Jouw Keuze: Selecteer een taart uit onze voorbeelden, stuur ons een link naar een website met jouw droomtaart of deel een afbeelding van een ontwerp dat je aanspreekt.

 3. Gastenaantal: Laat ons weten voor hoeveel gasten de taart moet zijn, zodat we een taart kunnen ontwerpen die niet alleen prachtig is maar ook iedereen bereikt.

 4. Persoonlijk Contact: Geef je naam en contactgegevens door. Wij nemen contact met je op om een persoonlijke afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden, en natuurlijk is er een proeverij, want naast een adembenemend uiterlijk moet de taart verrukkelijk smaken.

Bruidstaarten

Ontwerp Jullie Droom Bruidstaart Invulformulier

Ontwerp Jullie Droom Bruidstaart – Invulformulier

Welkom bij het eerste stap in het realiseren van uw droom bruidstaart bij Patissier Fiorello. Vul alstublieft onderstaande gegevens in om ons een duidelijk beeld te geven van uw wensen en voorkeuren. Wij kijken ernaar uit om samen met u een unieke en onvergetelijke bruidstaart te creëren.

Inspiratie en Voorkeuren

 • Gezien in Fotogalerij: Heeft u een taart gezien in onze fotogalerij die uw hart sneller doet kloppen? Noteer de naam of beschrijving van de taart hier.
 • Website Link: Heeft u ergens online een taart gezien die perfect past bij uw droomhuwelijk? Plak de link naar de website hier.

Uw Wensen en Vragen

 • Specifieke Wensen: Heeft u specifieke ideeën of wensen voor uw bruidstaart? Denk aan thema’s, kleuren, smaken of decoratieve elementen. Beschrijf ze hier zo gedetailleerd mogelijk.
 • Vragen: Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bepaalde opties? Dit is de plek om al uw vragen te stellen. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren.

  Opmerkingen

  Heeft u nog andere opmerkingen of informatie die u met ons wilt delen? Voel u vrij om dat hier te doen.


  Wanneer u klaar bent met het invullen van dit formulier, klik dan op de knop ‘Verzenden’ om uw wensen naar ons te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een persoonlijke afspraak te plannen en samen uw droomtaart werkelijkheid te maken.

  Offerteaanvraag Bruidstaart

  Voor hoeveel geliefde gasten mag ik de taart bereiden? Laat ons alstublieft weten voor hoeveel personen u de taart wenst. Dit helpt ons om de perfecte grootte te bepalen, zodat iedereen een heerlijk stukje van uw speciale taart kan genieten

  Op welke datum vindt uw feestelijke gelegenheid plaats? Laat ons de exacte datum weten zodat we alles perfect kunnen plannen en uw taart op tijd klaar is voor de grote dag.

  Deel hier de details van uw droomtaart, inclusief links of referenties uit onze fotogalerij en eventuele specifieke wensen of vragen.

  Upload hier een voorbeeld van de gewenste bruidstaart