VERJAARDAGS- OF JUBILEUMTAARTEN BESTELLEN
BIJ PATISSIER FIORELLO

Jouw Speciale Moment, Onze Speciale Creatie

Gefeliciteerd met je aanstaande verjaardag of jubileum! Bij Patissier Fiorello begrijpen we dat een taart meer is dan slechts een deel van de viering; het is een hoogtepunt van jouw speciale dag, een weerspiegeling van persoonlijkheid of een mijlpaal, en een zoete herinnering die je wilt koesteren. Daarom bieden we je de unieke kans om je eigen verjaardags- of jubileumtaart samen te stellen, geheel naar eigen idee en smaak.

Stappenplan: Zo Bestel Je Jouw Droomtaart

  1. Inspiratie en Ideeën: Droom je van een specifieke taart die je hebt gezien in een tijdschrift, online, of misschien wel in onze fotogalerij? Elke taart die we creëren is uniek en speciaal ontworpen voor jouw gelegenheid. Laat je inspireren en deel je visie met ons.
  2. Jouw Keuze: Kies een taart uit onze voorbeelden, stuur ons een link naar een website met jouw droomtaart of deel een afbeelding van een ontwerp dat je aanspreekt.
  3. Aantal Gasten: Informeer ons over het aantal gasten, zodat we een taart kunnen ontwerpen die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook iedereen van een heerlijk stuk kan voorzien.
  4. Persoonlijk Contact: Vul je naam en contactgegevens in. Wij nemen contact met je op om een persoonlijke afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak verkennen we alle mogelijkheden en bieden we een proeverij aan, want de taart moet niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook hemels smaken.

Jouw moment, onze kunst. Ontdek de collectie en laat je betoveren door de smaken en stijlen van Patissier Fiorello.

Verjaardagstaarten en Jubileum taarten

Bestel Jullie Verjaardag- of Jubileum Taart Invulformulier

Ontwerp Jouw Droom Verjaardags- of Jubileumtaart – Invulformulier

Welkom bij de eerste stap in het realiseren van uw droom verjaardags- of jubileumtaart bij Patissier Fiorello. Vul alstublieft onderstaande gegevens in om ons een duidelijk beeld te geven van uw wensen en voorkeuren. Wij kijken ernaar uit om samen met u een unieke en onvergetelijke taart te creëren voor deze speciale gelegenheid.

Inspiratie en Voorkeuren

  • Gezien in Fotogalerij: Heeft u een taart gezien in onze fotogalerij die uw hart sneller doet kloppen? Noteer de naam of beschrijving van de taart hier.
  • Website Link: Heeft u ergens online een taart gezien die perfect past bij uw viering? Plak de link naar de website hier.

Uw Wensen en Vragen

  • Leeftijd of Jubileumjaar: Noteer hier de leeftijd die gevierd wordt of het jubileumjaar.
  • Specifieke Wensen: Heeft u specifieke ideeën of wensen voor uw taart? Denk aan thema’s, kleuren, smaken, of decoratieve elementen. Beschrijf ze hier zo gedetailleerd mogelijk.
  • Vragen: Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bepaalde opties? Dit is de plek om al uw vragen te stellen. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren.

Opmerkingen

Heeft u nog andere opmerkingen of informatie die u met ons wilt delen? Voel u vrij om dat hier te doen.


Wanneer u klaar bent met het invullen van dit formulier, klik dan op de knop ‘Verzenden’ om uw wensen naar ons team te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een persoonlijke afspraak te plannen en samen uw droomtaart werkelijkheid te maken.

Offerteaanvraag Verjaardag- of jublileumtaart

Voor hoeveel geliefde gasten mag ik de taart bereiden? Laat ons alstublieft weten voor hoeveel personen u de taart wenst. Dit helpt ons om de perfecte grootte te bepalen, zodat iedereen een heerlijk stukje van uw speciale taart kan genieten

Op welke datum vindt uw feestelijke gelegenheid plaats? Laat ons de exacte datum weten zodat we alles perfect kunnen plannen en uw taart op tijd klaar is voor de grote dag.

Deel hier de details van uw droomtaart, inclusief links of referenties uit onze fotogalerij en eventuele specifieke wensen of vragen.

Upload hier een voorbeeld van de gewenste bruidstaart